Shire Bed and Breakfast - Voor een  overnachting in Wervershoof West Friesland
 
Wat bieden wij:
De gehele villa is er op gericht u een zo aangenaam verblijf mogelijk te laten hebben en is voorzien van draadloos internet, alle kamers zijn voorzien van TV’s met kabel + DVD, kluisjes om uw spullen veilig in weg te bergen, afsluitbare kamers, luxe boxspringbedden, luxe badlakens , faciliteiten om zelf koffie/thee te maken op de kamer, prachtige badkamers voorzien van vloerverwarming en Shampoo en douchegel gebruiken naar behoefte.
 
Het ontbijt buffet dat wij serveren in de prachtige ontbijtruimte of op 1 van de terrassen in de tuin is uitgebreid: jus de orange, vers gebakken broodjes, gekookte ei, diverse soorten koffie, mueslie, div. beleg etc. te veel om op te noemen. In ieder geval een goede start van de dag!
De villa heeft geen voorzieningen voor rolstoelgebruikers, helaas!!, en is ook niet geschikt voor huisdieren.  Ook voor mensen die slecht ter been zijn, zijn de kamers 6 en 7 niet echt geschikt.
 
Wel is de villa geschikt voor gezinnen. Er is een speelplaats aan de overzijde van de weg, en er zijn 2 kamers die extra mogelijkheden hebben voor een campingbedje of extra bed op de kamer.
De gasten kunnen tussen 16.00 en 21.00 uur gebruik maken van het wellness gedeelte tegen een vergoeding.
 
De B&B is ook geschikt voor groepen
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint