Shire Bed and Breakfast - Voor een  overnachting in Wervershoof West Friesland

 
 
Even voorstellen.....
 
 
 
Ik ben Ulrich Bos en ben in april 2011 gestart met deze Bed and Breakfast met het idee om onze gasten de mogelijkheid te geven om te verblijven in het mooie West Friesland in een luxe omgeving. Ik woon dus zelf ook in de villa maar in een apart gedeelte. De bed and breakfast gaat heel erg goed, wij krijgen bezoekers van allerlei landen en met de meest uiteenlopende doelen.
 
Na een jaar en vele gesprekken met onze klanten kwamen wij tot de conclusie dat we meer wilde doen dan alleen overnachten en vooral door de interesse die er bij de klanten vandaan kwam voor onze passie/kennis van ontgiften, voeding en NLP gaan we nu starten met een ontgiftingskuur  waarbij onze gasten enkele nachten in de B&B overnachten. Wij zijn alle jaren bezig met het vergaren van kennis op dit gebied en zijn gecertificeerd detoxcoach.
 
 

 Ons adres is:
Shire Wellness Bed and Breakfast
De Gouw 8 1693DC Wervershoof
tel. (0031) 0228-785069 of (0031) 0641510723
 

 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.